Stiltedag CARE4Minds, zondag 3 november 2019 in Lage Vuursche

03/11/2019

Gun je jezelf een dag voor jezelf? Een dag om tot rust te mogen komen? Een dag om even stil te staan bij waar je nu staat en een dag om ook weer even op te mogen laden?

Op zondag 3 november organiseert CARE4Minds een stiltedag. Een dag om te mogen stoppen en los te komen van de dagelijkse routines. Een dag die gaat over zelfzorg, compassie en opmerken hoe het nu met je is. Overigens is een stiltedag niet helemaal stil. Als deelnemers spreek je met elkaar af om de hele dag niet te praten, maar er is gewoon begeleiding bij de oefeningen die we met elkaar doen. De stiltedag is voor de meeste deelnemers een bijzondere ervaring, omdat je die dag echt uit je doe-modus overstapt naar de zijn-modus. De één voelt zich hierin direct thuis, de ander moet eerst wennen.

Een stiltedag is een bijzondere en verdiepende aanvulling op de 8-weekse mindfulnesstraining (MBSR / MBCT/ Mindful Parenting). Loopmeditaties, mindfulnessyoga en zitmeditaties worden beoefend, afgewisseld met momenten van rust. Er is tijd en ruimte om te oefenen, te rusten of te wandelen in de prachtige, herfstige omgeving. Aan het eind van de middag verbreken we de stilte en reflecteren we gezamenlijk op de dag.

Voor wie? Een stiltedag is geschikt voor iedereen met ervaring op het gebied van meditatie.

Locatie: Retraite Centrum Venwoude , een uniek retraitecentrum op een prachtig landgoed in de bossen tussen Hilversum en Utrecht.

Kosten : €65,- incl. vegetarische biologische lunch geserveerd .
Mocht je graag willen komen maar is dit bedrag te hoog voor jou, neem dan ajb even contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing

Aanmelden kan via deze link: info@care4minds.org